WORKSHOPS

Ons eigen team van Grillsergeants verzorgt complete BBQ Workshops.

Je kunt je inschrijven voor onze open workshops op onze eigen locatie of een besloten workshop boeken voor jou en je vrienden, collega’s of personeel.

Ook dit kan op onze locatie, maar ook bij jou thuis of op het bedrijf.

Wij organiseren verschillende workshops variërend van een basis workshop waar de basistechnieken zoals direct en indirect grillen besproken worden, en een aantal recepten bereid worden welke bekend zijn van onze Facebookpagina tot een culinaire workshop door een echte chef  die de fijne kneepjes van het vak leert op het gebied van het bereiden van meer gangen menu’s op de Big Green Egg.

Ons Grillsergeants team bestaat uit:

Richard van Dijk:

Chefkok, die o.a. gewerkt heeft als TV kok. Specialist op de Big Green Egg.

Kees de Klerk Wolters:

Onder het motto: “Vertrouw nooit een magere kok” is er geen gerecht wat Kees als gepassioneerd Pitmaster niet bereid heeft op de BBQ. Kees experimenteert continu met nieuwe technieken.
Specialiteit: Pulled Pork.

Samen met Dennis vormt Kees een BBQ team wat deelneemt aan landelijke wedstrijden 

Dennis “The CaveMan” Hoven:

De ultime vakantie voor Dennis is een hut in de Ardennen waar hij ontbijt maakt op de BBQ, gevolgd door de lunch, diner incl. dessert van de BBQ en als afsluiting bereidt Dennis dan nog even een appeltaartje op de BBQ. En dat dan het liefst 14 dagen lang elke dag. Het kan Dennis niet gek genoeg.

Specialiteit: Heel speenvarken uit de Caja China. 

Bubble’s & BBQ

De naam zegt het al. Dit is een gezellig, maar vergis je niet, serieus BBQ wedstrijdteam.
Voor Beef-X Culinair vezorgen zij een wedstrijdclinic waarin aankomende teams de ins- en outs van het wedstrijd bbq-en leren, een Dutch Oven workshop en last but not least een Ladies workshop. Er is een snel groeiende groep dames die graag zelf het vuur op willen stoken en Bubble’s & BBQ wijst hen de weg.

Ab de Graaf:

Op een geheime locatie met de sprekende naam ‘Seventh Heaven’ verscholen ergens midden in het groen experimenteert Ab met al onze producten om daar vervolgens verslag van te doen op onze Facebook pagina. Belangrijk voor Ab is dat alles wat hij maakt ook te bereiden is door de klanten van Beef Exclusief, niet alleen de Big Green Egg, maar bijvoorbeeld ook de Weber gebruikers. 

Eens in de zoveel tijd verlaat Ab zijn Jungle om workshops te geven waarbij de nadruk ligt op de BBQ-Basics.

Klik hier om je Workshop te boeken
of mail voor meer informatie bijvoorbeeld over een workshop op maat.

Beef-X Culinair

Bredeweg 126, 2761 KB Zevenhuizen, ZH

0182-759111 info@beefexclusief.nl

bbq workshop
bbq workshop
bbq workshops, big green egg
bbq workshop
big green egg workshop
bbq workshop
bbq workshop
bbq workshop
bbq workshop
bbq workshop